U wil een luchtvideo of een bedrijfsfilm laten maken?

Wij beschikken over verscheidene drones met professionele camera’s die we kunnen inzetten volgens de noden van de klant. De camera’s filmen in 1080 HD of 4K. Onze drones zijn uitgerust met hoog kwalitatieve cameragimbals waardoor beelden vloeiend en stabiel worden opgenomen. Voor grondbeelden werken we volgens hetzelfde principe met een handheld cameragimbal. Dit resulteert in het perfecte beeldmateriaal. De luchtopnames kunnen zowel indoor als outdoor gemaakt worden. Outdoor kan gevlogen worden tot 5 beaufort +/- 38km/u.

Door de combinatie van grondbeelden en beelden vanuit de lucht kunnen wij een bedrijfsfilm van A tot Z verzorgen. De luchtbeelden geven een extra dimensie aan het geheel. Ook voor grotere evenementen kan een luchtvideo een toegevoegde waarde zijn omdat er een mooi overzicht is van het volledige terrein.

Normaal gesproken komen we met 2 personen ter plaatse, 1 piloot die de drone bedient en 1 cameraman die de camera aanstuurt, tenzij het voor een eenvoudige filmopdracht is die kan uitgevoerd worden door 1 persoon. De luchtvideo wordt indien gewenst gemonteerd en via een downloadlink ter beschikking gesteld.

Voor een gepaste offerte kan u ons mailen op info@aerialsolutions.be

Share this: