De DJI FlyCart 30 is DJI’s eerste oplossing voor leveringen met drones op lage hoogte. Dit innovatieve product biedt een reeks geavanceerde functies die het ideaal maken voor een scala aan leveringsbehoeften.
1. Capaciteit en Bereik: FlyCart 30 kan een maximale lading van 30 kg dragen over een afstand van maximaal 16 km met twee batterijen. Zonder extra gewicht kan het tot 28 km vliegen, met een maximale vlieghoogte van 6000 m en kan werken in temperaturen van -20°C tot 45°C.
2. Veelzijdige Configuraties en Geavanceerde Transmissie: Het wordt geleverd in twee configuraties: één waarbij het pakket onder de drone wordt vergrendeld en een andere die een kabel gebruikt om het pakket naar het afleverpunt te laten zakken. Het is uitgerust met O3-beeldoverdracht voor een bereik van 20 km met dubbele cameracontrole, 4G-link en FPV-camera. Het biedt een maximale vliegsnelheid van 20 m/s, windweerstand van 12 m/s en een IP55-classificatie.
3. Veiligheidsfuncties: DJI heeft de drone uitgerust met een parachute die een afzonderlijke voeding gebruikt en automatisch de propellers stopt bij activering, inclusief een alarmsignaal. Het heeft ook een alternatieve landingsfunctie voor noodsituaties, dual radar en dual vision obstakelvermijdingssensoren, en een nieuw dual-batterijsysteem dat ook met één batterij kan worden gebruikt.
4. Efficiënt Beheer met DJI Transport: Om gebruikers te helpen de FlyCart 30 effectief te beheren en in te zetten, heeft DJI DJI Transport uitgebracht, een alles-in-één cloudplatform voor het efficiënt plannen en monitoren van actieve missies, het beheren van teamleden en het delen van gegevensinzichten.
Deze kenmerken maken de DJI FlyCart 30 een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van drone-leveringen, met de nadruk op capaciteit, veelzijdigheid, veiligheid en beheer.