Drone inspecties kunnen uw bedrijf veel tijd en kosten besparen. Het plaatsen van bijvoorbeeld stellingen neemt veel tijd in beslag. De bovenkant van bruggen en piperacks zijn gemakkelijker te inspecteren dan met conventionele methodes. Installaties hoeven niet uit dienst genomen te worden tijdens een inspectie waardoor deze methode veel efficiënter is. De veiligheid verhoogt drastisch doordat men geen personeel hoeft in te zetten in gevaarlijke situaties of omgevingen.

U kan ons inhuren om inspectievluchten uit te voeren met een RPAS drone, in dit pakket zitten de aanvraag voor een vlucht bij DGLV, de huur van een professionele drone aangepast aan de aard van de inspectie en de huur van een piloot met een cameraman en de nodige verzekeringen. Indien u een inspectie wenst met een volledig gedetailleerd inspectierapport werken we hiervoor nauw samen met IVT inspections NV.

Onze piloten zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vergunningen om klasse 1A vluchten met hoog risico uit te voeren.

VCA certificaat

Indoor drone inspectie
Inspectie van gebouwen en gevels
Stormschade – Brandschade
Wieken van windmolens
Watertorens
Dak inspectie
Thermografische inspectie van piperacks
Flaretip inspectie
Zonnepanelen inspectie
Inwendige inspectie van opslagtanks
Inspectie van bruggen en viaducten
Inspectie dakgoten
Torens en schouw inspectie
GSM zendmast inspectie
Hoogspanningsmast inspectie

 

*RPAS (Remotely Piloted Aircraft System)